Contact

Veelgestelde vragen

In het verleden is er regelmatig contact met ons opgenomen betreft de onderstaande vragen. Zit je vraag hier niet tussen? Neem dan gerust via het formulier contact met ons op!

Komen er nog meer lessen?

Ja. Er zijn een aantal lespakketten in ontwikkeling. Op je accountpagina kan je jezelf aanmelden voor de nieuwsbrief. We sturen een bericht wanneer er een nieuw lespakket beschikbaar is. We kunnen helaas niet voorspellen wanneer de nieuwe lespakketten klaar zijn, leerpapiaments.nl is een website die we met veel plezier in onze vrije tijd bouwen en onderhouden.

Zijn er kosten verbonden aan het maken van een account?

Nee, het aanmaken van een account is gratis. Wanneer je een account hebt gemaakt krijg je toegang tot de eerste les, waarmee je kennis kan maken met de taal en de leeromgeving. Daarnaast kan je gratis gebruik maken van het woordenboek.

Bestaat mijn oude account nog?

Helaas bestaat je oude account niet meer binnen deze website. We hebben het platform volledig opnieuw op moeten zetten en zien geen mogelijkheid tot het migreren van de oude accounts. Indien je in het verleden een lespakket hebt gekocht willen we je zodra dit pakket weer bestaat graag toegang geven. Is dit het geval? Maak dan een account aan en laat het via het contactformulier even weten!

Wat is het verschil tussen Papiaments, Papiamento en Papiamentu?

In het kort is Papiamento de taal die op Aruba wordt gesproken en Papiamentu de taal die op Bonaire en CuraƧao wordt gesproken. Papiaments is de naam van de taal in het Nederlands. Lees hier meer over de verschillen tussen Papiamento en Papiamentu.

Zijn er plannen om (overal) geluid toe te voegen aan de lessen?

In de nieuwe lespakketten is er bij bepaalde vragen reeds spraak beschikbaar. In de winkel kan je per les zien of er spraak is toegevoegd aan de vragen.

Contactformulier